CRNA GORA NA NOGAMA: Đukanović, Abazović i Krivokapić iza zatvorenih vata, pljušte reakcije…

"Lijepa riječ i Milova vrata otvara", poručio je predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i lider Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević komentarišući poziv premijera Zdravka Krivokapića na sastanak, upućen predsjedniku države.

  • Regija

  • 14. Jan. 2021  14. Jan. 2021

  • 2

Pored Đukanovića, na sastanak su pozvani i predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović, a teme su funkcionisanje institucija u uslovima kohabitacije i funkcionisanje Savjeta za odbranu i bezbjednost.

- Ovako se demontira DPS. Samo treba čovjeka lijepo zamoliti. Što više tečnosti i vitamina C. Botovima još jedan sendvič. Krivokapić pozvao Đukanovića na sastanak s Bečićem i Abazovićem putem servisa Vijesti - napisao je Medojević na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...