"SEO BRATE, ŠTA TI RADIŠ OVDJE?": Özil se našalio s Kolašincem na rastanku od Arsenala (VIDEO)

Bivši njemački reprezentativac postigao je sporazum o raskidu ugovora s Arsenalom i kao slobodan igrač će potpisati za turski klub.

  • Sport

  • 16. Jan. 2021  16. Jan. 2021

  • 0

Mesut Özil konačno će napustiti Arsenal i karijeru nastaviti u turskom Fenerbahčeu, a na oproštaju od "Topnika" objavio je video u kojem se našalio s našim reprezentativcem Seadom Kolašincem. Bivši njemački reprezentativac postigao je sporazum o raskidu ugovora s Arsenalom i kao slobodan igrač će potpisati za turski klub.

Zvanična objava se očekuje tokom dana, a nakon što je i Kolašinac otišao u Schalke na posudbu, svlačionica tima iz Londona je u kratkom vremenskom roku ostala bez dvojice igrača koji gaje veliko prijateljstvo.



"Seo brate, šta ti radiš ovdje? U Schalkeu si, a još te vidim ovdje. Vidimo se narednog ljeta", poručio je Nijemac u šaljivom videu snimljenom ispred postera Kolašinca na ulicama Londona, a "Zmaj" mu je replicirao smajlijem, uz poruku "Sretno, brate", piše Klix.ba.

Inače, Özil napušta Arsenal nakon što je odigrao 254 utakmice za "Topnike". Postigao je 44 gola i upisao 77 asistencija nakon što je 2013. godine došao iz Reala za 42,5 miliona funti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...