KRAJINA ZAVIJENA U CRNO: Potresne riječi i oproštaj od mladića koji su izgubili živote u saobraćajnoj nesreći...

Poznat je identitet nastradalih u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u 18:15 sati dogodila u naselju Šepići kod Cazina, između benzinske pume „Rez“ i Trgovačkog centra „Kort“. 

  • Društvo

  • 27. Jan. 2021  27. Jan. 2021

  • 0

Automobil je udario u grtalicu za čišćenje snijega, a od siline udarca, dvije osobe su smrtno stradale, dok je jedna teško povrijeđena i prebačena u Kantonalnu bolnicu Bihać. 

Prema riječima svjedoka iz obližnjih kuća, radilo se o silnom i glasnom udaru koji su čuli u svojim kućama. 

Kako se nezvanično navodi, poginuli su dvadesetogodišnjaci Armin Čajić i Tarik Pandžić. Oni su se vraćali s rekreacije kada je došlo do stravičnog udesa.

Vršnjaci nastradalih su u šoku i tuguju za mladićima, a putem društvenih mreža se opraštaju od prijatelja.

- S velikom tugom i bolom obavještavamo naše učenike i ostalu javnost da su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći život izgubili Tarik Pandžić i Armin Čajić. Tarik je bio učenik četvrtog razreda za građevinskog tehničara naše škole, a Armin je skorašnji svršenik naše škole. Molimo Boga dragog da Tariku i Arminu podari ljepote dženneta, a njihovim porodicama beskrajni sabur u ovim teškim trenucima. AMIN - napisao je direktor Druge srednje škole Cazin ispred cijelog kolektiva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...