MARIĆ ODLUČNO DEMANTOVAO NAVODE: "To je pokušaj HDZ-a da nas posvađa, prvo unutar 'Koalicije za Mostar', a potom i..."

"'Koalicija za Mostar' ne odustaje od kandidature Zlatka Guzina za gradonačelnika Mostara", izjavio je za "Oslobođenje" predsjednik Gradskog odbora SDA Mostar Salem Marić.

  • Mini market

  • 28. Jan. 2021  28. Jan. 2021

  • 1

Naime, danas se na pojedinim portalima pojavila izjava predsjednika Gradskog odbora HDZ-a Mostar Slavena Zeljke o tome kako je, navodno, "Koalicija za Mostar" spremna odustati od kandidature Guzina kako bi se "dodvorili" Bh. bloku. Međutim, Marić to odlučno demantuje.

- To je pokušaj HDZ-a da nas posvađa, prvo unutar 'Koalicije za Mostar', a potom i da onemogući eventualnu našu saradnju sa Bh. blokom. Ne postoje nikakvi uslovi pod kojima bismo odustali od kandidature doktora Guzina za gradonačelnika Mostara. Zaista ne želim da komentarišem takve izjave, koje su njihova taktika kojom pokušavaju djelovati na odnose unutar 'Koalicije za Mostar', ali im to neće uspjeti - kazao je Marić.

Na isti način je okarakterisao i nedavne izjave Ahmeda Džubura o tome kako je DF zamrznuo svoje djelovanje unutar "Koalicije za Mostar".

- Prije dva dana smo imali sjednicu predstavnika stranaka 'Koalicije za Mostar' i vijećnik DF-a Haris Nazdrajić je rekao kako je Gradski odbor DF-a donio odluku o djelovanju u okviru 'Koalicije za Mostar' - dodao je Marić.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...