SPECIJALNO IZDANJE: Aston Martin predstavlja novu igračku za bogate

Tekst prenosimo sa stranice "Index Auto" zagrebačkog portala Index.hr.

  • Auto

  • 23. Mar. 2021  23. Mar. 2021

  • 0

Aston Martin predstavlja izvedbu F1 Edition.

Ovom izvedbom Aston slavi povratak u najpoznatije automobilsko natjecanje - Formulu 1. Specijalno izdanje prati promjene prikazane na sigurnosnom vozilu predstavljenom prije dva tjedna, sve kako bi Vantage dosegao neke nove razine. 

Osim Racing Green nijanse zelene boje nude se i crna i bijela izdanja, kao i izvedba s mat detaljima i sjajnim finišem. Izmjenama na eksterijeru, odnosno ugradnjom novih karoserijskih nadogradnji, potisna sila je povećana za 200 kg. Točka na i su 21-inčni naplatci te stražnje krilo. 

U kabini ista priča s brojnim sportskim detaljima i sivom Alkantarom. 

Ispod poklopca isti 4.0 V8 twin turbo, ali sada s dodatnih 25 KS. U maksimumu daje 535 KS i 685 Nm, a u cilju boljeg osjećaja u vožnji dodatno je revidiran i mjenjač. 

Nude se coupe i roadster, a početna cijena na njemačkom tržištu je 162.000 eura. Prve isporuke kreću u svibnju.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...