HIT OGLAS KRUŽI INTERNETOM: BMW star 21 godinu prodaje se za 125.000 maraka, ali ni to nije sve…

Riječ je o modelu 740iL s 4,4-litrenim V8 motorom od 286 KS za kojeg vlasnik navodi kako je u "tvornički dobrom stanju, toliko dobrim da vas nevjerovatan miris novog automobila obuzima čim otvorite vrata".

  • Auto

  • 04. Apr. 2021  

  • 0

Legendarni klasik, BMW Serije 7 e38 iz 2000. godine s luksuznim paketom opreme prodaje u SAD-u po cijeni od gotovo 80.000 dolara (125.000 maraka), što je s druge strane gotovo pa jednako cijeni potpuno novog modela 740i u SAD s nula kilometara iz salona (84.000 dolara).


Izvor: Ebay

Riječ je o modelu 740iL s 4,4-litrenim V8 motorom od 286 KS za kojeg vlasnik navodi kako je u "tvornički dobrom stanju, toliko dobrim da vas nevjerovatan miris novog automobila obuzima čim otvorite vrata. Doslovno miriše na to da se automobil tek dovezao iz salona prije samo nekoliko sekundi“.

Kupljen je od kolekcionara iz Sjeverne Karoline koji je "Sedmicu“ palio samo kako bi je dva puta mjesečno provozao svojim prilazom kako bi sve ostalo svježe, ostatak vremena, od kada je napustila salon, bila je garažirana.
Ono što je kod ovakvih klasika poželjno je činjenica da na automobilu nisu napravljene nikakve modifikacije, osim ugrađenih prozirnih pokazivača smjera, bočnih oznaka i stražnjih svjetala.

Izvor: Ebay


Fotografije na eBayu pokazuju dobro njegovan i besprijekorno čist automobil, bez ikakvih vidljivih tragova trošenja s originalnom bojom i točkovima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...