BRAZZO SALIHAMIDŽIĆ PRELOMIO: Bayern odbio besplatno dovesti Liverpoolovu zvijezdu...

Bayern je tako odlučio odbiti nizozemskog reprezentativca koji će postati besplatan igrač u 31. godini.

  • Sport

  • 12. Apr. 2021  12. Apr. 2021

  • 0

Liverpool bi mogao ostati bez Georginija Wijnalduma. Nizozemskom veznjaku ugovor istječe koncem juna ove godine i trenutno ne postoje naznake da će ga produžiti.

Dugo je vremena Wijnaldum bio želja Ronalda Koemana u Barceloni, ali razvoj situacije prate i ostali klubovi. Jedan od njih je Bayern, piše Maximilian Koch, novinar njemačkog "Abend Zeitunga".

Koch tvrdi kako Bayern dobro poznaje kvalitete ovog igrača te da ga itekako cijeni. Ipak, od transfera neće biti ništa, jer Liverpoolov veznjak ima previsoku plaću za ukus njemačkog prvaka, a smatraju ga i starim.

Bayern je tako odlučio odbiti nizozemskog reprezentativca, koji će postati besplatan igrač u 31. godini.

Wijnaldum je u Liverpool stigao 2016. godine iz Newcastlea. Prije toga, igrao je za Feyenoord i PSV. Za reprezentaciju je u 73 utakmice zabio 22 gola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...