BRAZZO U AKCIJI: Salihamidžić počeo pregovore, u Bayern stiže najveće pojačanje sezone

Bavarci su kontaktirali čelnike Leipziga kako bi se pokušali dogovoriti i, kako stvari stoje, nije im problem platiti odštetu.

  • Sport

  • 26. Apr. 2021  26. Apr. 2021

  • 0

Čini se da su Bavarci već krenuli u potragu za novim trenerom, a sinoć su njemački mediji objavili vijest da je Hasan Salihamidžić već donio odluku ko će od naredne sezone biti šef stručnog štaba Bayerna.

Objavljeno je da je Bayern kontaktirao Leipzig i da su poručili da žele dovesti Juliana Nagelsmanna za novog trenera. Nagelsmann pruža odlične rezultate na klupi Leipziga i bit će mu teško odbiti poziv iz Minhena.

Međutim, jasno je da dolazak ovog 33-godišnjeg stručnjaka neće biti tako jeftin za Bayern s obzirom na to da je on i dalje pod ugovorom s Leipzigom.

Iz Leipziga su ranije poručili da će Bayern morati platiti odštetu za Nagelsmanna u iznosu od 15 do 20 miliona eura ukoliko želi da on bude novi trener kluba iz Minhena.

Bavarci su kontaktirali čelnike Leipziga kako bi se pokušali dogovoriti i, kako stvari stoje, nije im problem platiti odštetu, jer su, očito, već donijeli odluku da je Nagelsmann najbolji izbor za novog trenera kluba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...