BRAZZO U NOVIM PROBLEMIMA: Nema opuštanja za Salihamidžića, nakon sukoba s navijačima i okršaja s bivšim trenerom, slijedi nova velika bitka...

Hasan Salihamidžić nema mira proteklih sedmica. Konstantno se nosi i sa prijetnjama navijača Bayerna.

  • Sport

  • 29. Apr. 2021  29. Apr. 2021

  • 0

Legendarnih bh. reprezentativac već nekoliko godina obavlja funkciju sportskog direktora Bayerna, a zadatak mu je i vođenje računa o igračkom kadru za narednu sezonu.

Kako najavljuje njemački "Sky", popularnog Brazu očekuje nova bitka s kontroverznim menadžerom Pinijem Zahavijem nakon što je ranije izgubio duel zbog Davida Alabe.

Zahavi je tražio između 20 i 25 miliona eura kao godišnju platu za Austrijanca, u Bayernu na to nisu pristali pa će iskusni bek otići kao slobodan igrač.

Naredni kojeg Zahavi želi odvesti s Allianz Arene je Robert Lewandowski nakon niza neuspješnih pokuašaj proteklih godina.

"Sky" navodi da nekolicina bogatih velikana već pravi prve pokrete kako bi doveli sjajnog Poljaka, a Zahavi je već u kontaktu s nekim klubovima kod kojih se raspituje koliko su spremni platiti.

Lewandowskom ugovor s Bavarcima traje još dvije godine, a bez obzira na to što ima 32 godine, odlični golgeter je sjajan i ove sezone sa 43 gola u svim takmičenjima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...