DRAGAN MEKTIĆ ZBIJA ŠALE NA DODIKOV RAČUN: “Manjača gori, a Mile se češlja u Gacku”

Mektić je ovime aludirao na posjetu Manjači dva člana Predsjedništva BiH, Šefika Džaferovića i Željka Komšića, koji su danas prisustvovali vojnoj vježbi "Brzi odgovor 21".

  • Mini market

  • 22. Maj 2021  22. Maj 2021

  • 1

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti BiH, poznat je kao neko ko rado komentariše aktuelna politička dešavanja u našoj zemlji.

S ozbirom da je u proteklih nekoliko dana jedna od najistaknutijih tema na domaćoj sceni vojna vježba na Manjači, Mektić je i ovaj put imao komentar na cijeli događaj.

On se večeras oglasio na svom Twitter profilu, gdje je poslao jasnu poruku Miloradu Dodiku. Mektić je, naime, iskoristio priliku da ismije predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

- Manjača gori a Mile se češlja u Gacku, napisao je Mektić.

Mektić je ovime aludirao na posjetu Manjači dva člana Predsjedništva BiH, Šefika Džaferovića i Željka Komšića, koji su danas prisustvovali vojnoj vježbi "Brzi odgovor 21", piše Oslobođenje.

Za razliku od Džaferovića i Komšića, Dodik je prvi dan vikenda iskoristio za obilazak Hercegovine, gdje je danas boravio u Gacku i Mostaru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...