DILERI BMW-om BJEŽALI POLICIJI: Dobili višegodišnje zatvorske kazne (VIDEO)

Tekst prenosimo sa stranice "Index Auto" zagrebačkog portala Index.hr.

  • Auto

  • 09. Jun. 2021  10. Jun. 2021

  • 0

Policija je imala odličan ulov.

Nakon bjesomučne jurnjave britanskim cestama policija je uhitila vozača Simona Pagetta, a nakon što su pronašli odbačeni teret, svima je postalo jasno zašto su tako bjesomučno bježali policiji. 

Snimka započinje kada BMW i8 na cesti koristi krajnju traku za nuždu kako bi izbjegao promet i očito brže stigao do cilja. To primjećuje policijski službenik i kreće za njim. Vozač Pagett je prvo signalizirao da će stati uz rub ceste, ali to se pokazalo samo blefom za dobivanje vremena. Dao se u bijeg, a tijekom jurnjave kamera je snimila višestruko prekoračenje brzine i niz drugih prekršaja.

Naime, urbanim područjem vozio je 145 km/h, sjekao trake, prolazio kroz crveno i tako sve dok se nije nakratko zaustavio da iz auta iskoči suvozač Dean Stone. 40-godišnji Stone je sa sobom uzeo ruksak, koji je naknadno odbacio u grmlje. Vozač je potom konačno odustao i odlučio se zaustaviti i predati. 

Birmingham Live je izvijestio da je suvozač uhićen, a policija je pronašla ruksak s pet cigli kokaina od 1 kilograma. Pagett i Stone su priznali krivicu za posjedovanje droge s namjerom opskrbe, a osuđeni su na sedam i šest godina zatvora. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...