JELENA OBUĆINA ZNA SVE: "Ozbiljno su nezadovoljni građani Srbije. Predsjednik pažljivo bira društvo - po težini optužbe. Poslije Palme Pahomije, a između pije vina s Dodikom…"

"Tinja u Zrenjaninu, Beogradu, Loznici, ali nigdje još ne bukti."

  • Regija

  • 14. Jun. 2021  14. Jun. 2021

  • 0

- Mapa nezadovoljstva sve je šira - i lokalno i globalno. Na mapi je Biden. Nezadovoljan onima koji remete mir na Balkanu i onima koji kradu. Biće sankcija. Evropa ne prijeti - ona samo ne otvara poglavlja. Poruka je kratka: dođite kad budete ozbiljni - ovako je sinoć započela "Pregled dana" na "Newsmax Adriji" Jelena Obućina.

- Ozbiljno su nezadovoljni građani Srbije - ali bijes je razuđen. Tinja u Zrenjaninu, Beogradu, Loznici, ali nigdje još ne bukti. Zna to i od Pahomija svježe odlikovani predsjednik. On pažljivo bira društvo - po težini optužbe. Pa poslije Palme Pahomije, a između pije vina s Dodikom. Tako šalje niz poruka, ali prvu građanima. Ko je protiv Linglonga je sebičan i on neće dozvoliti odlazak investitora. Šta je vazduh spram 850 miliona evra, vodu, uostalom, već nemaju - dodaje ona i zaključuje:

- Evropa ga ne sekira, jer izmjerićemo se na kraju godine. Svi će vidjeti - Srbija je od njih jača. Eee, jedino za Bidena nije imao direktnu poruku - osim ako dovoljno direktna nije fotografija sa prvim pikom za američku crnu listu …I tako, opet pričamo o sankcijama i izolaciji, a vlast opet slika ružičastom kičicom. Jedino što nas danas raduje je Novak. Opet je pobijedio. Kralj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...