HIT SNIMAK NA INTERNETU: Pogledajte kako Ronalda prilikom ulaska na stadion “nije prepoznao” radnik osiguranja... (VIDEO)

Ronaldo je s ova dva gola došao do 106 zgoditaka za Portugal i sada mu nedostaju još samo tri gola kako bi se izjednačio s Irancem Alijem Daeijem, najboljim strijelcem reprezentacija u historiji.

  • Šareni svijet

  • 17. Jun. 2021  17. Jun. 2021

  • 2

Cristiano Ronaldo je impresivno otvorio Euro na kojem Portugal brani naslov. Vodio ga je do pobjede od 3:0 tako da je postigao dva gola i srušio tri velika rekorda.

Kapiten Portugala je postao prvi igrač u historiji koji je nastupio na pet različitih evropskih prvenstava, a usput je postao i prvi koji je zabio barem po gol na pet evropskih prvenstvana.

Ronaldo nije stao na tome. S ova dva gola stigao je do 11 pogodaka na evropskim prvenstvima, po čemu je, također, rekorder. Iza njega je ostao Michel Platini, koji je postigao devet golova.

Ronaldo je s ova dva gola došao do 106 zgoditaka za Portugal i sada mu nedostaju još samo tri gola kako bi se izjednačio s Irancem Alijem Daeijem, najboljim strijelcem reprezentacija u historiji.

Međutim, Ronalda prilikom ulaska na stadion "Ferenc Puškaš" “nije prepoznao” radnik osiguranja. Snimak koja je odmah postao hit na društvenim mrežama, prikazuje kako do njega dotrčava službenik i zaustavlja ga. Nakon toga, traži od Ronalda da mu detaljno pokaže akreditaciju, prenosi "Hayat".

Nakon što se uvjerio da je to on, pustio ga je na stadion.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...