UHAPŠEN 40-GODIŠNJAK U BANJALUCI: Mjesecima u stanu TAJNO SNIMAO DVIJE STUDENTICE, rekao im da postavlja senzore za dim, a ugradio kamere

Još uvijek nije poznato šta je Mladen uradio sa snimcima

  • Hronika

  • 08. Jul. 2021  

  • 0

U Banjaluci je uhapšen 40- godišnji Mladen J. iz Stanara zbog sumnje da je skoro dva meseca tajno snimao studentice kojima je iznajmio stan u banjalučkom naselju Ada.

Ovaj manijak je studenticama rekao da će im postaviti senzore za dim, ali umjesto toga u stan im je postavio čak četiri špijunske kamere i zatim ih snimao, javlja Srpskainfo.

Djevojke su tek prije dva dana primijetile da je riječ o kamerama i odmah su pozvale policiju, a Mladenu su stavljene lisice na ruke.

Za sada nije poznato šta je Mladen uradio sa snimcima, da li ih je zadržao za sebe ili ih je objavljivao na nekim internet stranicama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...