VELIKE TORBE ZA PLAŽU SU HIT SVAKOG LJETA: Zadajte se u potragu za XL modelima (FOTO)

Torbe za plažu nezamjenjiv su dio odlaska na ljetovanje. Izgled torbe je bitan, no još je važnija njezina veličina.

  • Žena

  • 08. Jul. 2021  

  • 0

Za odlazak na plažu, naime, ženama su potrebne prostrane torbe u koje stanu sve potrebne sitnice – od hladnih napitaka i svježeg voća preko zgodnog ljetnog štiva do ručnika.

Ako uz to idete na plažu s djecom, stvari koje morate ponijeti sa sobom će se udvostručiti, utrostručiti, učetverostručiti... Baš zato mnoge dame tragaju za XL modelima torbi, piđe zadovoljna.hr.

Na tržištu se mogu naći torbe za plažu različitih uzoraka, boja, dizajna i veličine. Podjednako su popularne one napravljene od prirodnih i sintetičkih materijala, a najtraženiji su svakako slamnati modeli i oni s mornarskim uzorkom.

Ako želite torbu imati na oku u svakom trenutku, nećete pogriješiti s fluorescentnim modelom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...