PIJAN IH VRIJEĐAO: Političar iz Dodikovog SNSD-a izvukao deblji kraj od policajaca

Antonić, je slobode lišen jutros rano oko pola tri i u pritvorskoj jedinici MUP RS je bio sve do 9.00 sati.

  • Politika

  • 16. Jul. 2021  

  • 0

Momčilo Antonić, poslanik SNSD-a, sinoć je izvukao "deblji kraj" od policije, nakon što je u alkoholisanom stanju vrijeđao policijske službenike Policijske uprave Banja Luka, saznaje BN televizija.

Prema saznanjima BN televizije, Antonić, je slobode lišen jutros rano oko pola tri i u pritvorskoj jedinici MUP RS je bio sve do 9.00 sati.

Antonoć je, prije lišavanja slobode bio drzak prema policiji, nije htio da im stane, nakon čega je trajala potjera za njim. Kada su ga zaustavili vrijeđao je policijske službenike i odbijao alkotest.

Prema našim informacijama, Antonić je dobio i "batine" od policije zbog drskog i grubog ponašanja.

Kako tvrdi naš izvor, policajci Policijske stanice Centar su bili primorani da upotrijebe "sredstva prinude" i liše slobode poslanika SNSD-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...