GRADONAČELNIK POTVRDIO NA FACEBOOKU: "U Visokom niče jedan od najboljih turističkih proizvoda u regiji"

On nije precizirao o čemu se konkretno radi, s tim da je u objavi na Facebooku konstatirao da će biti jedan od najboljih turističkih proizvoda u regiji.

  • Ekonomija

  • 24. Jul. 2021  

  • 0

Mirza Ganić, gradonačelnik Visokog, na svom Facebook profilu otkrio je da je u toku realizacija jednog izuzetno vrijednog turističkog sadržaja u tom gradu.

On nije precizirao o čemu se konkretno radi, s tim da je u objavi na Facebooku konstatirao da će biti jedan od najboljih turističkih proizvoda u regiji.

Njegovu objavu na Facebooku prenosimo u cijelosti:

"U Visokom u naselju Lužnica pod "velom" nastaje umjetnost koja u spoju s prirodom daje obrise koji očaraju čovjeka i naprosto bude emocije zadovoljstva i ponosa.

Zadovoljstva i ponosa što u svojoj sredini imamo ove ljepote, ali i investitora koji neumorno i danonoćno radi na oslikavanju vlastite vizije od koje ćemo aBd svi imati koristi.

Posmatrajući projekat i sadržaj koji će nuditi, ovo će zaista biti jedan od najboljih turističkih proizvoda u regiji.

U društvu investitora obišli smo cjelokupan kompleks i ostali očarani onim što smo vidjeli", naveo je Ganić u objavi na Facebooku.

Među fotografijama koje je objavio nalazi se i jedna sa investitorom Halimom Zukićem, nekadašnjim predsjednikom SDA u Visokom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...