KRALJICA LETIZIA OČITALA LEKCIJU O ŽENSTVENOSTI: Na proslavu došla u "staroj haljini" (FOTO)

Kraljica Letizia nema problem s tim da istu haljinu ponese više pute pa je i ovu nosila prije četiri godine na jednoj od svečanosti.

  • Žena

  • 29. Jul. 2021  29. Jul. 2021

  • 1

Kraljica Letiza pojavila se besprijekorno elegantna na poslavi jednog od najvažnijih španskih praznika. Obukla je bež haljinu u osnovi s krupnim cvjetnim detaljima roze boje. Haljina je A-kroja, koji je jedan od njenih omiljenih.

Dugi rukavi oko zgloba imaju romantičan detalj, tanku roze mašnu. Uz romantičnu haljinu dužine do koljena, odlično je uklopila salonke tanke potpetice i otvorene pete, također roze boje, piše Direktno.rs.

Kraljica Leticija nema problem s tim da istu haljinu ponese više pute, pa je i ovu nosila prije četiri godine na jednoj od svečanosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...