S CRVENOM NE MOŽEŠ POGRIJEŠITI: Kraljica Letizia posjetila sajam knjiga u Frankfurtu u izdanju bez greške (FOTO)

Španska kraljica Letizia i kralj Felipe VI u bili su u državnoj posjeti Njemačkoj koja se trebala dogoditi prije godinu dana, ali je odgođena zbog koronavirusa.

  • Žena

  • 20. Okt. 2022  20. Okt. 2022

  • 0

Kraljevski par zajedno je, između ostalog, posjetio i Međunarodni sajam knjiga Frankfurt 2022. Radi se o najvećem svjetskom sajmu knjiga na kojem je Španija ove godine počasni gost.

Za ovu priliku kraljica je odabrala istovremeno moćnu i elegantnu kombinaciju koja joj je pristajala kao salivena.

Nosila je crveni kožni komplet modne kuće Hugo Boss sastavljen od jakne i suknje pencil kroja. Ispod jakne kraljica je nosila bijelu bluzu s blago povišenim ovratnikom i naboranim detaljima.

Kraljica Letizia u crvenom kožnom kompletu - 6

Efektno odijelo uparila je s vrtoglavo visokim crvenim štiklama i crvenom pismo torbom.

Kosu je oblikovala u blage valove, a izdanje je upotpunila elegantnim komadima nakita, navodi Zadovoljna.hr. 

Kraljica Letizia u crvenom kožnom kompletu - 3

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...