"STVARNO SMO OTIŠLI U...": Mektić kao zapeta puška, ljutito reagovao na pisanje Gorice Dodik

Na pisanje "Slobodne Bosne" osvrnuo se državni poslanik Dragan Mektić, koji je u svom stilu reagovao na komentare Gorice Dodik. 

  • Mini market

  • 03. Avg. 2021  04. Avg. 2021

  • 1

Danas je "Slobodna Bosna" objavila reakciju Gorice Dodik, kćerke lidera SNSD-a, koja je komentarisala današnji sastanak Christiana Schmidta sa članovima PRedsjedništva BiH Željkom Komšićem i Miloradom Dodikom. 

Ona je na svom Twitteru napisala: "Čuj, Milorad nije otišao na sastanak?! Ma, nemoguće! Hercegovac i BN su rekli da će ići, znači tamo je...“

Na naše pisanje osvrnuo se državni poslanik Dragan Mektić, koji je u svom stilu reagovao na komentare Gorice Dodik. 

"Prelistavam portale na ovom vrućem i teškom danu i čitam tekstove i najezdu botova. Gorica, Vulićka, Tegeltija, Mazalica... i nešto razmišljam stvarno smo otišli u pičku materinu", napisao je Mektić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...