OVO IMA SAMO NA BALKANU: Vlasnik Passata nije htio iznajmiti kombi za selidbe, pogledajte šta je uspio utovariti u svoje vozilo (VIDEO)

Vlasnik VW Passata htio je uštedjeti novac i sam prevesti masivni namještaj, ali se nije završilo onako kako je planirao.

  • Auto

  • 09. Avg. 2021  09. Avg. 2021

  • 0

Neobična scena snimljena je nedavno u Galatiju u Rumuniji. Passat je velik automobil, ali ne dovoljno velik za cijelu sofu.

Uz širom otvorena stražnja vrata i vožnju usred dana, policiji nije trebalo dugo da primijeti da s VW-om nešto nije uredu. Policajci su odmah zaustavili vozača i isporučili mu kazne u protuvrijednosti od 210 dolara, što je nekoliko puta više novca od onoga što bi platio za troškove prijevoza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...