DRAGAN MEKTIĆ ZAKUCAO MILORADA DODIKA: "Tri dana se k****š, a onda sedam dana kukaš"

"To je tvoja politika", izjavio je Mektić komentarišući Dodikovo "ocjenjivanje bh. pravosuđa".

  • Mini market

  • 12. Avg. 2021  12. Avg. 2021

  • 0

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, jučer je na Twitteru komentarisao Dodikove izjave po pitanju rada Tužilaštva i Suda BiH.

Dodik je u jučerašnjim izjavama "rigao vatru" na bh. pravosudne institucije, kazavši da su oni "nametnuti od strane međunarodnih inkvizitora da bi vršili represiju nad Republikom Srpskom i Srbima".

Takva Dodikova izjava naljutila je Dragana Mektića, koji je, čini se, najbolji "penicilin" za smirivanje Milorada Dodika, ujedno u svom stilu opisavši Dodikovu ličnost.

- Tri dana se k****š, a onda sedam dana kukaš, to je tvoja politika - kratko je prokomentarisao Mektić jučerašnje Dodikove izjave.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...