U MORU NAŠLI TIJELO: Kod Zadra ubijen muškarac, uhapšen bračni par iz...

Oko 800 metara od obale pronašli su tijelo muškarca s povredama koje upućuju na nasilnu smrt

  • Hronika

  • 14. Avg. 2021  

  • 1

Noćas oko 1.00 sat policija je zaprimila dojavu o tuči u moru u blizini svjetionika u Selinama kod Zadra. Odmah po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su zatekli dvoje ljudi. Večernji list piše kako se radi o supružnicima iz unutrašnjosti Hrvatske. Istragom su utvrdili da je u tuči učestvovao još jedan čovjek kojeg nisu pronašli. Tražili su ga na kopnu i moru, a pomagala je i Lučka kapetanija.

Širom pretragom mjesta događaja, oko 6.00 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronašli su tijelo muškarca s povredama koje upućuju na nasilnu smrt. Tijelo muškarca prevezli su na Odjel patologije u Opću bolnicu Zadar, gdje će danas biti obdukcija. Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti, objavila je zadarska policija.

U službene prostorije policije doveli su dvoje ljudi koje dovode u vezu s ovim incidentom, nad kojima policijski službenici, u saradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...