NEVJEROVATNO: Ovaj automobil je prešao više od 1,6 miliona kilometara, a u njemu je još uvijek originalni motor…

Motor je 1,6-litreni četverocilindrični motorom sa 105 KS i 98 Nm okretnog momenta.

  • Auto

  • 22. Avg. 2021  

  • 0

Redovne zamjene ulja i pažljivo održavanje mogu produžiti vijek trajanja automobila, a svemu tome treba dodati i kvalitet, određenog modela i proizvođača. Ovo je priča o američkoj Hondi CRX iz 1991. godine, izloženoj u salonu u Tampi na Floridi, s nevjerovatnih 1.6 miliona kilometara.

alt

Automobil još uvijek ima svoj originalni interijer, a prije osam ili devet godina tadašnji vlasnik prefarbao je vanjski dio kupea. Automobil još uvijek ima svoj originalni motor te ​​petstupanjski ručni mjenjač. Motor je 1,6-litreni četverocilindrični motorom sa 105 KS i 98 Nm okretnog momenta.

alt

I ono najvažnije za kraj. Honda CRX nije na prodaju!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...