SIN ODBORNIKA OPŠTINE TIVAT SLAVI ZLOČINCA RATKA MLADIĆA: "Mi Tivćani ulazimo na Cetinje, kao Ratko ’95. u Srebrenicu"

Slobo Ristančić, dvadesetogodišnji mladić, na društvenim mrežama slavi ratnog zločinca i prijeti Cetinjanima

  • Regija

  • 23. Avg. 2021  23. Avg. 2021

  • 0

Sin tivatskog odborinika Dejana Ristančića, pripadnika nove vladajuće koalicije “Narod pobjeđuje”, Slobo Ristančić na društvenim mrežama slavi ratnog zločinca i prijeti “ulaskom na Cetinje, kao Ratko ’95. u Srebrenicu”, prenosi CDM.me

alt

Slobo Ristančić, dvadesetogodišnji mladić, na društvenim mrežama slavi ratnog zločinca i prijeti Cetinjanima i građanima koji su se jučer okupili u tom gradu u znak protesta protiv ustoličenja Joanikija u Cetinjskom manastitu.

“Nema tu tolerancije i tih s****, petog ulazimo mi, Tivćani na Cetinje, kao Ratko 95. u Srebrenicu”, napisao je na Twitteru Slobo Ristančić sin odbornika Dejana Ristančića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...