"NAJBOLJI ZNAK SKORE PROPASTI DODIKA...": Ivana Marić demontirala vožda iz Laktaša, a ni Čovića nije zaboravila...

Politička analitičarka Ivana Marić komentirala je vijest o potvrdi sastanka između člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana.

  • Mini market

  • 25. Avg. 2021  25. Avg. 2021

  • 2

Vijest da Milorad Dodik uz pomoć opozicije dolazi u Sarajevo komentirala je politička analitičarka Ivana Marić.

"Najbolji znak skore propasti Dodika je da ni sam ne poštuje blokade bh. institucija koje je nametnuo, tako da će otići na sastanak s Erdoganom i to u Teheran, kako je znao zvati Sarajevo, i to tek nakon što je od opozicije tražio i dobio podršku za to. E moj Dodiče...", poručlila je Ivana Marić.

No, kritike nisu upućene samo na Dodikov račun.

alt

Na tekst Srđana Puhala o "ogrbljavanju" porodice Čović i "toplu ljudsku priču" o "uspjesima" Dragana Čovića, Ivana Marić je imala kratak komentar:

"Čović ima sve: svoj narod, svoju partiju i apsolutnu vlast. Ima i veliku familiju koja je vlasnik njegovih nekretnina. Ima i znanje i zvanje. Ima i druga Dodika, koji ima helikopter i avion. Ima i svoje medije, fakultete, klubove, intelektualce...", poručila je Ivana Marić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...