UZALUD DENIS ZVIZDIĆ POZIVA NA SASTANAK: Blokade institucija se nastavljaju, Stevandić se pokušava opravdati...

Iz Parlamenta BiH u ponedjeljak je saopćeno da je Denis Zvizdić sazvao konsultativni sastanak o aktivnostima Predstavničkog doma u narednom periodu.

  • Mini market

  • 31. Avg. 2021  

  • 0

Tema sastanka koji treba da bude održan u zgradi Parlamenta BiH u 12 sati, su kako je najavljeno iz Zvizdićevog kabineta, konsultacije o aktivnostima Predstavničkog doma u narednom periodu.

Šefica Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Snježana Novaković Bursać za “Glas Srpske”  je ocijenila da je konsultativni sastanak koji je sazvao predsjedavajući tog doma pokušaj da privuče pažnju.

- Sazivanje sastanka je privlačenje pažnje i nema nikakvu operativnu ili suštinsku težinu. Sve što se može reći ili uraditi na tom sastanku već je rečeno u javnosti, tako da se postavlja pitanje svrhe - zaključila je Novaković Bursać.

Šef Srpskog kluba u Predstavničkom domu Nenad Stevandić poručio je kratko da će odlazak na konsultacije biti rezultat dogovora srpskih predstavnika o tome, uz konstataciju da su te konsultacije, na koje poziva Zvizdić, mogle biti i telefonskim putem.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...