USLIJED NESTAŠICE DIJELOVA: Na isporuku Toyotinog terenca čeka se...

Tekst prenosimo sa stranice "Index Auto" zagrebačkog portala "Index.hr".

  • Auto

  • 10. Sep. 2021  10. Sep. 2021

  • 0

Nova generacija Toyotinog terenca je izuzetno tražena roba. 

Uslijed nestašice dijelova pojedini proizvođači su obustavili proizvodnju nekih modela, a termini isporuka su se osjetno produljili. Već sada se na pojedine modele čeka mjesecima, ali apsolutni rekorder ipak dolazi iz Toyote.

Lista čekanja za novi Toyotin Land Cruiser rapidno se produljuje. Već je ranije Toyota objavila da je, uslijed ogromne potražnje, model rasprodan godinu dana unaprijed. Stvari se dodatno pogoršavaju, posebno s obzirom na činjenicu da se model, uslijed nestašice dijelova, nije proizvodio dio kolovoza i tijekom rujna.

Međutim, nastavi li se takva potražnja, na određene izvedbe će se čekati i do četiri godine, doznaje Cars Guide. 

Toyota je od otvaranja liste zaprimila više od 20.000 narudžbi, a pritom su japanski kupci birali ZX i GR Sport razine opreme, na koje se najduže čeka. Prije obustave proizvodnje isporučeno je tek 5000 primjeraka.

U Australiji je situacija još gora te su do sada na kontinent stigla samo demo vozila.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...