NE DOLAZI TAMO VIŠE: Stidi li se Indira Radić rodnog mjesta?

Redovno je obilazila majku i oca, čak i kad je postala poznata.

  • Estrada

  • 12. Sep. 2021  12. Sep. 2021

  • 3

Pjevačica Indira Radić rođena je u Dragalovcima, malom mjestu u blizini Doboja. Tamo je živjela sa roditeljima sve dok nije završila srednju medicinsku školu, a onda se odselila u Zagreb i zaposlila se u bolnici.

Redovno je obilazila majku i oca, čak i kad je postala poznata. Ali, posljednjih desetak godina ne dolazi u Dragalovce, otkad je preminuo njen otac Živko.

Ranije je Radić dolazila u rodni kraj i nastupala tamo, a stricu Novaku Subotiću se ne javlja otkako je preminuo njen otac. Komšije kažu da je ne viđaju, a kuća je već oronula, piše Kurir.

Njen stric Novak je svojevremeno njenoj porodici poklonio zemljište da sazidaju kuću u centru sela. Ni njemu se, kaže, ne javlja skoro deceniju. U Dragalovcima svi znaju da je Indira iz njihovog mjesta, ali je nisu vidjeli godinama.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...