DRAGAN BURSAĆ PORUČUJE: "Četnici, nisam pobjegao u Sarajevo, nećete me otjerati"

Njegov status prenosimo u cjelosti

  • Mini market

  • 27. Sep. 2021  27. Sep. 2021

  • 7

Dragan Bursać, poznati novinar, oglasio se na Facebooku i poručio onima koji pričaju da je pobjegao iz Banja Luke da to nije tačno, te da nikada neće otići zbog njihovih prijetnji i hajki.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

.Čujem, četnici kažu da sam zbrisao u Sarajevo! Pa evo da im poručim kako nisam zbrisao. Nije mi u prirodi. Sjedim i gledam ovu ljepoticu Ferhadiju, koju oni očima ne mogu vidjeti, a navodno žive u Banjaluci. I nekako, žao mi ih je. Oni životare, hrane se zlom, a to nije život. A ja otići neću zbog njihovih prijetnji i hajki! Otjerati me neće!

Nema šanse!

Otići ću kad ja to poželim i ako poželim, čista obraza, znajući da sam napravio ovo mjesto makar malo bolje sa sve Ljude, a gore za fašistički ološ!

Do tada, evo vam je, uživajte! Pozdrav iz Šeher Banjaluke! – objavio je Bursać.

Čujem, četnici kažu da sam zbrisao u Sarajevo! Pa evo da im poručim kako nisam zbrisao. Nije mi u prirodi. Sjedim i...

Objavljuje Dragan BursaćPonedjeljak, 27. rujna 2021.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...