TRZAVICE U PDP-u: Nakon 18 godina političkog djelovanja stranku napušta...

Vučurević je najavio da će zajedno sa njim PDP napustiti veliki broj članova.

  • Politika

  • 22. Okt. 2021  22. Okt. 2021

  • 2

Nekadašnji visoki funkcioner PDP u Trebinju Slavko Vučurević rekao je danas da nakon 18 godina političkog djelovanja istupa iz ove stranke.

Vučurević je na konferenciji za novinare naglasio da su trzavice sa rukovodstvom PDP počele još 2016. godine u kampanji pred lokalne izbore.

– I danas su u vrhu PDP velika previranja, poslanički klub u Narodnoj skupštini Republike Srpske nije jedinstven – rekao je Vučurević i dodao da će dalji politički rad nastaviti kao odbornik opozicije u trebinjskoj Skupštini.

Vučurević je najavio da će zajedno sa njim PDP napustiti veliki broj članova, piše Srna.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...