NOKAUT TEŠKAŠA OD 160 KILOGRAMA: Pogledajte kako je slavni MMA borac završio u carstvu snova…

Nekoliko je trenutaka ranije i Flilasinki izgubio tlo pod nogama, morali su ga pridržavati, no uspio se oporaviti i nedugo nakon toga nokautirati otprilike 160 kilograma teškog Brazilca.

  • Sport

  • 29. Okt. 2021  

  • 0

MMA veteran Wagner da Conceição Martins, poznatiji kao Zuluzinho, pokušat će što prije zaboraviti turnir na jugozapadu Poljske.

Prošlog je vikenda u Wrocławu održano novo izdanje PunchDowna, turnira u - šamaranju, a danas 43-godišnji Brazilac koji se proslavio u MMA-u, završio je nokautiran.

Karol Bula Flilasinki, njegov poljski rival, poslao ga je u carstvo snova nedugo nakon što se i sam našao u velikim problemima.

Naime, nekoliko je trenutaka ranije i Flilasinki izgubio tlo pod nogama, morali su ga pridržavati, no uspio se oporaviti i nedugo nakon toga nokautirati otprilike 160 kilograma teškog Brazilca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...