NEVIĐENA TRANSFORMACIJA: MMA borac za dva mjeseca skinuo 25 kilograma, pogledajte kako danas izgleda

Engleski borac ne skriva da voli jesti brzu hranu zbog koje brzo povećava težinu.

  • Šareni svijet

  • 26. Jun. 2022  

  • 0

Paddy The Baddy Pimblett, je na svom Instagram profilu objavio niz fotografija kojima se prisjetio kakvu je tjelesnu transformaciju doživio tokom dva mjeseca gubljenja kilograma pred borbu s Rodrigom Vargasom. Nakon što je skinuo 25 kilograma, Pimblett je upisao drugu pobjedu u UFC-u. Oba meča dobio je prekidom u prvoj rundi.

Engleski borac ne skriva da voli jesti brzu hranu zbog koje brzo povećava težinu. U idućem meču, 23. jula u londonskoj O2 Areni, Pimblett će se boriti protiv Jordana Leavitta, a u opisu objave na Instagramu najavio je kako ga očekuje ponovno smanjivanje težine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...