POSLJEDNJI URLIK V12 ZVIJERI: Aston Martin najavio...

Za one koji su pogledali video recimo i kako je ovo najnoviji i vjerojatno zadnji izdanak plemenite loze u kojoj su još bili V600 V12 Vantage, V12 Zagato i V12 Speedster.

  • Auto

  • 01. Dec. 2021  01. Dec. 2021

  • 0

Aston Martin je potvrdio skori dolazak novog V12 Vantagea, ali uz jednu tužnu vijest.

Autoindustrija doživljava tektonske promjene, a u okviru njih dolazi i do brojnih neželjenih posljedica. Kad je Aston Martin u pitanju, to znači konačni kraj jedne epohe u kojoj su glavnu riječ imali V12 dragulji. Motori su to za koje možemo uvijek reći da odlaze prerano u vječna lovišta i kako će biti nemoguće nadomjestiti tu prazninu.  

No vratimo se mi ljepšim vijestima. Aston Martin je objavio najavni video za novi model. A kako se radi o modelu V12 Vantage, nikome neće smetati što ne možemo vidjeti ni jedan detalj automobila. Naime, cijeli video je posvećen zvuku V12 motora. Dani su odbrojeni svim motorima na fosilna goriva, pa tako i Astonovom V12 koji će također uskoro postati nedostupan.

Do tada uživajmo u njegovoj simfoniji i pojačamo zvučnike. 

Za one koji su pogledali video recimo i kako je ovo najnoviji i vjerojatno zadnji izdanak plemenite loze u kojoj su još bili V600 V12 Vantage, V12 Zagato i V12 Speedster. No, za razliku od prethodnih, ovaj redizajn je kraj. "To nije samo Limited Edition model, to je Final Edition",  poručili su iz Aston Martina. 

Dobra je vijest da Vantage ostaje kao ime u gami i vraća se uskoro, ali kao isključivo električni model. 

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...