DAVOR DRAGIČEVIĆ DEMANTOVAO DA JE ŠETAO RUKU POD RUKU SA DODIKOM: Evo šta je kazao

Očevici su kazali da je ovaj susret kratko trajao, te da su ubrzo krenuli svako na svoju stranu.

  • Društvo

  • 31. Dec. 2021  31. Dec. 2021

  • 0

Davor Dragičević, otac ubijenog mladića Davida Dragičevića, demantovao je da je danas šetao sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

Podsjetimo, danas se pojavio video kako Dragičević i Dodik ruku pod ruku šetaju Gospodskom ulicom u Banjaluci. Video je izazvao velike reakcije javnosti, ali i negodovanje, s obzirom da je Davor na protestima često prozivao i politički vrh Republike Srpske optužujući ih da su učestvovali u ubistvu njegovog sina.

Očevici su kazali da je ovaj susret kratko trajao, te da su ubrzo krenuli svako na svoju stranu.

Dragičević je za  N1 kazao da je govorio ispred Palate RS kako će 2022. biti godina pravde za Davida. U jednom momentu ugledao je Dodika u Gospodskoj ulici i otrčao je do njega.

Kazao je da mu je ponovio istu poruku kao i prije tri godine, a to je da “Dodik dobro zna ko je ubio Davida i da je konačno vrijeme da kaže ime onoga ko je oteo, mučio i ubio moje dijete”.

Još jednom je ponovio da ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača smatra glavnim i odgovornim za Davidovo ubistvo, kao i progon neformalne grupe građana Pravda za Davida.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...