BARONESA HELIĆ IMA RJEŠENJE: "Sa ova TRI KORAKA do jake i stabilne BiH"

Baronesa i poslanica Doma lordova Parlamenta Velike Britanije Arminka Helić predložila je nove korake za jaku i stabilnu BiH.

  • Politika

  • 16. Jan. 2022  

  • 2

 

U vrijeme krize u Bosni i Hercegovini, u svojoj objavi na Twitteru ona je sugerirala da je prvi korak "raspoređivanje NATO trupa koje bi imale zadatak da odvrate secesioniste".

"Sankcioniranje onih koji rade na destrukciji Bosne i Hercegovine i dijalog o novom društvenom ugovoru za 21. vijek. Dogovor koji će odgovarati svima, a ne samo nekim građanima BiH", napisala je Helić na Twitteru.

(Vijesti.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...