"METAK U POTILJAK I TEBI I TVOJOJ...": Stravične prijetnje Marinki Tepić nakon poruke o Aleksandru Vučiću i Ani Brnabić...

Potpredsjednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić i njenoj djeci stigle su prijetnje srmću.

  • Regija

  • 22. Jan. 2022  22. Jan. 2022

  • 4

Ona je u svom tvitu otkrila da je saopćenje Rio Tinta poslano sa e-mail adrese Vlade Srbije i napisala da su Premijerka Srbije Ana Brnabić i predsjednik Aleksandar Vučić „providni“ i da im „neće proći obmana“.

"Saopštenje Rio Tinta poslali sa imejla Vlade Srbije! Nema tog izvlačenja i 'ukidanja' kojim ćete prikriti da ste sve vreme sinhronizovani sa Rio Tintom i da samo fingirate sukob do izbora!" napisala je Marinka Tepić, kojoj je na to stigao sljedeći odgovor:

"Nećeš ti prići više. Džabe ti limuzine i džipovi kada metak prolazi kroz šoferku kao ništa a ja imam više nego pun šaržer za tebe i tvog žutog gazdu Đilasa svima metak u potiljak redom i vašu decu izdajničku sve..."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...