OLJA VAMPIRICA OTKRILA DA SE DOPISIVALA S MATEJEM: "Dopali su mu se moji performansi, otkako je nestao u potpunom sam šoku"

“Mateju su se dopali performansi koje sam izvodila", kaže Vampirica.

  • Hronika

  • 28. Jan. 2022  28. Jan. 2022

  • 1

Splićanka Olja Einffalt Mihovilović, poznatija kao splitska Vampirica, otkrila je za Republiku da se putem društvenih mreža upoznala s Matejem Perišom te da su se godinama čuli i dopisivali.

“Mateju su se dopali performansi koje sam izvodila, pa mi je pisao na društvenim mrežama. Počeli smo se dopisivati, a jednom prilikom smo se našli u istom društvu i upoznali. Usprkos razlici u godinama, Matej mi je djelovao kao izuzetno kulturan i odgovoran mladić”, kaže Olja, pa dodaje:

“Govorio mi je o svojoj obitelji, kako živi s mamom, o tome kako izuzetno poštuje oca. Završio je ekonomiju, a imao je i veliko zanimanje za kemiju”, govori Vampirica.

‘Pa što ako su se došli zabaviti u Beograd?’

“Cijelog ljeta je vozio turiste brodićem, nikada se nije dogodilo da zakasni na posao, pa sam stekla dojam da je jako odgovoran. Otkako je nestao, u potpunom sam šoku.

Ne mislim da je u pitanju bilo kakva teorija zavjere, niti da mu je netko naudio, ali ne mogu vjerovati da je skočio u vodu. Da onako izgubi kontrolu, moguće mi je samo ako je konzumirao neku supstancu”,  kaže Olja pa nastavlja:

“Njegovi prijatelji su dobri dečki, nisu problematični. Pa što ako su se došli zabaviti u Beograd? Svima iz Splita je srpska prijestolnica sinonim dobre zabave”, zaključuje Vampirica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...