MATEJEV OTAC PRIZNAO: "Na ulici namjerno nosim masku kako bih se skrio, lakše mi je biti sam"

"Drži me moja obitelj koja teško sve ovo proživljava, drži me želja da se to riješi. Ja sam spreman na sve. Svjestan sam da je prošlo 30 dana i da ne mogu očekivati iste vijesti nakon prvog dana istrage ili nakon 30 dana", rekao je.

  • Društvo

  • 01. Feb. 2022  01. Feb. 2022

  • 0

Prošlo je više od mjesec dana od nestanka Mateja Periša u Beogradu. Matej je nestao u noći s 30. na 31. decembar. Otac Nenad ne gubi nadu, a o potrazi koja i dalje traje je govorio za K1 televiziju.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije vodi ovaj postupak, a podršku im pruža Hrvatska. Koliko ja znam, pripadnici MUP-a Hrvatske još nisu stigli u Beograd. Ne znam što piše u vašim medijima, ali mene o njihovom dolasku nitko nije obavijestio", kazao je Nenad Periš, prenosi Telegraf.rs.

Lakše mu je kada je sam, kaže.

"Na ulici namjerno nosim masku kako bih se skrio, lakše mi je kad sam sa sobom rješavam neke stvari, ali ljudi me ipak prepoznaju i pružaju mi podršku. Ja nisam bitan, u Beogradu sam jer tražim sina. Lakše mi je skrivati emocije u sebi. Pokušavam biti racionalan. Mi do sada nemamo informaciju koja bi me demotivirala i koja ukazuje na to da se ova situacija neće završiti na sretan način. Ali koliko je dobro što za sada nemamo nijednu takvu informaciju, toliko je i teško", kazao je Periš.

"Drži me moja obitelj koja teško sve ovo proživljava, drži me želja da se to riješi. Ja sam spreman na sve. Svjestan sam da je prošlo 30 dana i da ne mogu očekivati iste vijesti nakon prvog dana istrage ili nakon 30 dana", rekao je.

Kaže da su mu mediji pomogli.

"Vijesti su združile ljude i to je u meni pokrenulo veliku količinu energije, u ovo teško vrijeme za mene i moju obitelj. Bilo bi mnogo teže i meni i mojoj obitelji da ne postoji ta pozitivna atmosfera, ta želja da se sve dobro završi", rekao je Periš.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...