BOŽO SKOPLJAKOVIĆ JOŠ NE MOŽE SEBI DOĆI OD JUČERAŠNJEG ČOVIĆEVOG GOVORA U NSRS-u: "Pozivam stranke koje su članice HNS-a da osude istupe predsjednika HDZ-a i da se..."

"Čuvajte Republiku Srpsku", poručio je Dragan Čović.

  • Politika

  • 02. Feb. 2022  02. Feb. 2022

  • 4

Još se ne stišavaju reakcije na jučerašnji nastup Dragana Čovića pred zastupnicima Narodne skupštine RS-a.

“Hrvati kao narod na području Republike Srpske su pred potpunim iskorjenjivanjem”, godinama upozorava biskup Komarica.

"Čuvajte Republiku Srpsku", poručio je Dragan Čović.

"Pozivamo stranke, članice HNS-a, da osude istupe predsjednika HDZ-a i HNS-a i da se ograde od izjava gospodina Čovića. Sve je očitije da je HNS udruga jednog lica koji je zloupotrebljava i iskorištava za osobne i stranačke interese. Ako nismo protiv ovakvih izjava onda smo za! Nisu branitelji ginuli u odbrani svog naroda da bi dali mandat gospodinu Čoviću za ovakve sramotne i podaničke istupe. Nemojmo zaboraviti da je gospodin Čović, ne tako davno, nazočio i pljeskao posthumnom odlikovanju ratnog zločinca. Gdje su granice braniteljskih i stradalničkih udruga? 

Što je sljedeće ili je na nama da povučemo potez", kazao je Božo Skopljaković, predsjednik Hrvatske stranke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...