BRITNEY SPEARS OBJAVILA SLIKU IZ ROVINJA: Hrvati se ponadali da je stigla kod njih

Sliku je lajkovalo više od 155 hiljada njenih pratilaca.

  • Show

  • 13. Feb. 2022  13. Feb. 2022

  • 0

Pjevačica Britney Spears ima skoro 40 miliona pratilaca na Instagramu.

Najnovija slika koju je objavila na Instagramu upućuje na to da joj se Hrvatska dopada, jer je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je nastala u Rovinju.

Sliku je lajkovalo više od 155 hiljada njenih pratilaca, a u komentarima su mnogi pitali gdje je mjesto sa fotografije, piše Alo.

Britney su se javili brojni fanovi iz Hrvatske, koji su se nadali da je pjevačica stigla u Rovinj, ali je slika izgleda postavljena samo zato što joj se dopala.

Na fotografiji je uski prolaz sa stepenicama koje gledaju na more, koji se nalazi nedaleko od Spatija. Odmah do mora nalazi se bijela stolica i roze cvijeće, pa ne čudi što je ovo jedna od najpopularnijih lokacija za fotografisanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...