POD SLOGANOM "NAROD ODLUČUJE": HNS najavio vanredno zasjedanje u subotu

Nakon zasjedanja, predsjednik HNS-a Dragan Čović informirat će javnost o donesenim zaključcima i odlukama. 

  • Vijesti

  • 17. Feb. 2022  17. Feb. 2022

  • 11

HNS je danas najavio prvo vanredno zasjedanje koje će se održati u subotu, 19. februara u Mostaru s početkom u 11 sati.

Zasjedanje je najavljeno pod sloganom "Narod odlučuje".

Kako je najavljeno, prije početka zasjedanja, u 10.45 sati, Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora položit će vijenac i zapaliti svijeće kod spomen-obilježja poginulim braniteljima ispred Doma hercega Stjepana Kosače, nakon čega će uslijediti kratka izjava medijima Dragana Čovića.

Vanredno zasjedanje HNS-a bit će zatvoreno je za javnost i medije. Nakon zasjedanja predsjednik HNS-a Dragan Čović informirat će javnost o donesenim zaključcima i odlukama. 

Govoreći o vanrednom zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora, Čović je prije nekoliko dana istaknuo važnost sudjelovanja svih dužnosnika izvršne i zakonodavne vlasti svih razina.

"Odluke i zaključci koje će Hrvatski narodni sabor usvojiti na zasjedanju, kako je naglašeno, bit će obvezujuće za sve hrvatske dužnosnike, bez iznimke", rekao je Čović.

HNS najavio vanredno zasjedanje pod sloganom 'Narod odlučuje'

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...