PUBLIKA I KOMENTATORI OSTALI U ČUDU: Podigao protivnika u zrak pa bacio ga na pod, zaboravio da je...

Sve je to zbunilo publiku i komentatore.

  • Šareni svijet

  • 21. Feb. 2022  21. Feb. 2022

  • 0

Neočekivani potez u boksačkom ringu napravio je kubanski borac Alberto "El Indio" Blas. Na događaju Global Legion FC 20 Blas kao da je zaboravio da je u boksačkom meču. Svog je protivnika srušio na pod u MMA stilu, dignuo ga je u zrak i bacio na leđa, a sve je to zbunilo publiku i komentatore.

Blasov je potez donekle objašnjiv jer je on inače MMA borac, koji u profesionalnoj karijeri ima omjer pobjeda i poraza 3-3. Global Legion nije poznata borilačka organizacija, a u prošlom njihovom eventu Blas se borio po MMA pravilima te ubilježio pobjedu protiv Josea Luisa Vazqueza

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...