VLADIMIR KLIČKO SE OGLASIO: "Napad na ukrajinski glavni grad mogao bi se dogoditi u svakom trenutku"

"Pokušavaju pronaći različite strategije i pokušavaju pronaći pravi način i pravo vrijeme", kaže Kličko.

  • Svijet

  • 11. Mar. 2022  11. Mar. 2022

  • 0

Vladimir Kličko, pripadnik ukrajinskih snaga teritorijalne odbrane, bivši bokserski prvak i brat gradonačelnika Kijeva, rekao je za CNN da ruske trupe danas napadaju područja u cijeloj Ukrajini, a njihov glavni cilj je glavni grad Kijev. 

"U narednim danima očekujemo značajan napad na glavni grad. Oni se pregrupišu. Pokušavaju pronaći različite strategije i pokušavaju pronaći pravi način i pravo vrijeme. Dakle, svaki sat je bitan, a onda mi očekujemo napad na glavni grad svakog trenutka, posebno, kao što sam rekao, sljedećih dana. Njihova meta je glavni grad", rekao je Kličko, prenosi Index.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...