POZIV VUČIĆU DA PODNESE OSTAVKU: "Putin i drugi zvaničnici su uvijek dolazili u vrijeme kampanje, a sada Vučiću neće da se jave ni na telefon..."

Ponoš tvrdi da je potrebno da se obrati građanima i na televiziji Pink iako je to televizija koja je sijala govor mržnje.

  • Regija

  • 17. Mar. 2022  17. Mar. 2022

  • 1

Predsednički kandidat koalicije Ujedinjeni za pobjedu Srbije Zdravko Ponoš na predizbornom skupu u Vranju pozvao je predsjednika Srbije da se ponaša primjereno ozbiljnosti situacije, a ne da saopćava narodu svoju nedoumicu "da li da se češće moli Bogu ili da se objesi”.

Naglasio je da je to nedolično ponašanje za šefa države i da treba da se povuče sa te funkcije i prije izbora ako nije u stanju da se nosi sa izazovima.

Ponoš je naglasio da vanjska politika ne može biti zasnovana na ličnim odnosima. Putin i drugi zvaničnici su uvijek dolazili u vrijeme kampanje, a sada Vučiću neće da se jave ni na telefon.

Ponoš je ponovo pozvao „odlazećeg“ predsjednika na TV duel, taj duel treba da predstavlja civilizovan razgovor da se pokaže građanima da može da se razgovara jer je dosta podjela u ovako urušenoj Srbiji, smatra on.

Ponoš tvrdi da je potrebno da se obrati građanima i na televiziji Pink iako je to televizija koja je sijala govor mržnje.

"Da su apostoli zaobilazili neke krajeve, hrišćanstvo se nikada ne bi proširilo", naglasio je i naveo da nisu gledaoci neke televizije krivi za njenu uređivačku publiku.

Naglasio je da je njegova obaveza kao predsjedničkog kandidata da predstavi svoj program što većem broju građana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...