NE BI JOJ NAŠLA MANU: Najnovija kombinacija Kate Middleton kojoj bi i sama kraljica sigurno dala čistu peticu

Njihova ljubav prema ružičastoj boji nimalo ne čudi kada se u ozbir uzme činjenica da ova boja simbolizira prijateljstvo, sklad, unutrašnji mir i pristupačnost.

  • Žena

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 0

Među bojama kojima su članice britanske kraljevske porodice posebno odane definitivno je ružičasta i sve njene nijanse. Nosi je kraljica Elizabetha, voljela je i princeza Diana, za službene protokole birala ju je i Meghan Markle, a rado je bira i vojvotkinja Catherine Middleton.

Catherine MiddletonRužičasta kombinacija Catherine Middleton - 1Ružičasta kombinacija Catherine Middleton - 3

Njihova ljubav prema ružičastoj boji nimalo ne čudi kada se u ozbir uzme činjenica da ova boja simbolizira prijateljstvo, sklad, unutrašnji mir i pristupačnost.

Kraljica Elizabetha općenito je pobornica jarkih boja koje redovno bira za svoje nastupe. Stručnjakinja za kraljevsku porodicu Daisy McAndrew svojedobno je objasnila da kraljica za to ima i praktičan razlog.

"Ona je poprilično mala zbog čega ju je teško uočiti pa su njeni suradnici prije nekoliko godina odlučili da bi joj jarke boje između ostalog mogle pomoći da je ljudi lakše uoče", rekla je. Osim toga, kraljičin moto je i da "morate biti viđeni da bi vam se vjerovalo", a u skladu sa svim napisanim, najnovijoj kombinaciji Catherine Middleton sama kraljica sigurno bi dala čistu peticu.

Na prvoj kraljevskoj vrtnojzabavi od 2019. godine vojvotkinja se, naime, pojavila u koraljno ružičastoj kaput-haljini koja je rad dizajnerice Emilia Wickstead. Radi se o haljini midi dužine s dugim rukavima, širokim ovratnikom i pojasom u struku. Nebeskoplavu verziju ove haljine vojvotkinja je nosila u nekoliko prijašnjih prilika.

Uz haljinu je iskombinirala salonke u sličnoj nijansi te žarko ružičasti šešir, piše Zadovoljna.hr.

Ružičasta kombinacija Catherine MiddletonRužičasta kombinacija Catherine Middleton (Foto: Profimedia)

Iako je vojvotkinja u svoje kombinacije znala uključiti komade koji navodno nisu omiljeni kraljici Elizabethi poput platformi, ovoj kombinaciji kraljica sigurno neće naći niti jednu manu.

Inače, elegantna vojvotkinja bila je uz princa Edwarda i groficu od Wessexa domaćica zabave umjesto kraljice koja je odustala od ovogodišnjeg angažmana zbog problema s mobilnošću. Godišnje vrtnje zabave način su da monarsi proslave i nagrade one koji su se istaknuli u javnim službama.

Ružičasta kombinacija Catherine Middleton - 1Ružičasta kombinacija Catherine Middleton (Foto: Afp)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...