MATEJ PERIŠ KONAČNO JE NAŠAO SMIRAJ: Sahranjen nedaleko od najboljeg druga uz stihove pjesme Olivera Dragojevića

Matej Periš je danas sahranjen na groblju Lovrinac u rodnom Splitu.

  • Regija

  • 23. Maj 2022  24. Maj 2022

  • 0

Matej Periš je danas sahranjen na groblju Lovrinac u rodnom Splitu.

Porodica i prijatelji danas su, nakon višemjesečne potrage i neizvjesnosti, na vječni počinak ispratili Periša (28).

Kako prenose mediji, otac tragično nastradalog momka Nenad je insistirao da mediji i šira javnost ne prisustvuju sahrani, a poznanici i prijatelji za večeras su planirali svojstven oproštaj od Periša.

Matej je ispraćen uz pjesmu Olivera Dragojevića "Moj lipi anđele", sahranjen je u zidnoj grobnici nedaleko od najboljeg druga, a na jednom od vijenaca je pisalo "Voli te učiteljica".

Podsjetimo, Matej Periš pronađen je nakon 140 dana potrage 19. maja u Dunavu kod Ade Huje, u Beogradu. Nestao je u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine, a prema rezultatima obdukcije Periš se te kobne noći utopio u Savi.

Također, obdukcija je pokazala da na njegovom tijelu nema vidljivih povreda koje bi ukazivale na nasilnu smrt.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...