VLADO ĐAJIĆ, DIREKTOR UKC-a BANJA LUKA: "Situacija je ozbiljna, ovo je gnusni napad na klinički centar, u poruci je pisalo -`Allah je velik`..."

Đajić je kazao da je ovo još jedan gnusni napad na UKC RS-a.

  • Vijesti

  • 02. Jun. 2022  02. Jun. 2022

  • 10

Zdravstveni radnici su sa pacijentima ispred Univerzitetsko - kliničkog centra Republike Srpske, izjavio je generalni direktor UKC-a RS Vlado Đajić za RTRS.

Đajić je kazao da je ovo još jedan gnusni napad na UKC RS-a.

- Situacija je ozbiljna, ali poštujemo sve procedure. Ispraznili smo zgradu, policija pregledava prostorije i nadam se da ćemo se uskoro vratiti na svoja radna mjesta - rekao je Đajić.

Vlado Đajić, direktor UKC Republike Srpske za N1 otrkio je sadržaj poruke koju su jutros dobili u ovoj zdravstvenoj instituciji.

“Jutros smo dobili mailom prijeteću poruku, nevjernici će eksplodirati, Allah je veliki, itd...”, kazao je Đajić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...