SEKS BOMBA I U PETOJ DECENIJI: Victoria Beckham osvanula u vrućem izdanju, fanovi na Instagramu oduševljeni...

48-godišnjakinja je oduševila fanove kada je u utorak navečer na svojim Instagram storyjima podijelila fotke s obožavateljima.

  • Show

  • 09. Jun. 2022  09. Jun. 2022

  • 1

Victoria Beckham pokazala je svoju liniju u haljini pripijenog kroja tokom večernjeg izlaska sa svojim suprugom Davidom.

48-godišnjakinja je oduševila fanove kada je u utorak navečer na svojim Instagram storyjima podijelila fotke s obožavateljima.

"Večeras ja i David idemo na spoj, a ja nosim još jednu od svojih VB haljina. Sviđa mi se ova. Stvarno mi se sviđa dekolte. Iako ima mali prorez, i prilično dubok, izgleda odlično ", izjavila je u video u isječku pa dodala: "Sviđa mi se kako mi stoji u struku, stvarno mi ističe liniju, posebno donji dio... Spremna sam za izlaske."

image

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...