ZOVU GA "CRTA": Dodikov direktor UKC-a RS-a Vlado Đajić tvrdi da drogu nije koristio...

Kazao je da je spreman svakog trenutka dati uzorke krvi, kose, urina, itd. za potrebe nezavisnog testiranja.

  • Mini market

  • 26. Jun. 2022  26. Jun. 2022

  • 0

-UKC Republike Srpske primjer je dobrog poslovanja zdravstvene ustanove. Svakodnevno primamo pohvale pacijenata koji se liječe u našoj ustanovi i eminentnih stručnjaka iz cijelog svijeta koji dolaze raditi u našu ustanovu kao vodeći medicinski centar u ovoj regiji i šire, rekao je Vlado Đajić, generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

On je ovo izjavio nakon sve učestalijih neistina koje pojedini političari i blogeri plasiruju u javnost na račun rada najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj i njenog generalnog direktora.

"Insinuacije na krivične radnje u javnim nabavkama UKC-a Republike Srpske samo su još jedna velika laž, sve radi u skladu sa zakonom i u slučaju da ima nepravilnosti institucije bi već reagovale", kazao je on.

Đajić je negirao na tvrdnje da je narkoman, te tvrdi da nikad u životu nije vidio, a kamoli koristio drogu. Kazao je da je spreman svakog trenutka dati uzorke krvi, kose, urina, itd. za potrebe nezavisnog testiranja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...